Dh Company

EN GIRA

SOROLLAM

Sinopsis

Una companyia de teatre de l’Ebre és la encarregada de portar les noves mesures de sanitat al sector de la Cultura, com disposen d’un cabaret ambulant, han sigut els escollits per fer la gira cap a la nova anormalitatEntre els números musicals i l’espectacle habitual crearan un telèfon d’atenció als artistas i entrevistaran al Coronavirus.

Un espectacle molt viu on la nostra premisa es emocionar, divertir i sorprende a l’espectador. SOROLLAM està amarat de tota la bogeria i la llibertat que, com ahir, tornen a ser tan necessaris en el món convuls que vivim. Teatre directe, que interpela el públic, que el fa coautor de l’espectacle.

Actors, músics, ballarins i transformistes conformen aquesta producció que la Dh Company porta en gira, una producció que no li falta imaginació, talent, i humor en una mescla única. Més necessari que mai, fer tant de SOROLLAM com es pugui!

Previous
Next

Un espectacle de Cabaret actual

Format

“SOROLLAM”, és un espectacle que neix durant el confinament del COVID 19, amb la necessitat de portar al carrer un dels espectacles més icònics de la productora, ja que s’inspira amb el Cabaret AMPOLINO que la companyia produeix des del 2011 en cada edició de la Festa del Mercat a la plaça d’Amposta. Un espectacle que aquest any hagues cumplit el seu 10è aniversari.

Sense premises ni condicionants temporals, SOROLLAM és un cabaret actual, atrevit, fresc i divertit on els artistes baixen continuament al pati de butaques i compta amb dos anfitriones Divax i Steinburg, les Drag Queens de la companyia que faran els seus propis protocols amb el públic.

DURADA

120 min

GÈNERE

Cabaret

PÚBLIC

A partir de 16 anys

Fitxa Artística

AUTORS
David Bo, David Anguera, Joan Guijarro

DIRECCIÓ
Joan Guijarro

ELENCO
Marc Barberà, David Anguera, David Bo, Xuel Díaz, Lorenzo Marquina, Joan Guijarro, Marc Lapuerta, Anna Planell, Paula Tato, Anna Segalà, Nura Pinto, Anna Sagrera, Edu Lacueva, Joel Mesa, Carlos  Roncero.

COREOGRAFÍA
Marc Lapuerta

VESTUARI
Andrej Mikulasek

DISSENY IL.LUMINACIÓ I SO
Xavier Latorre

ESCENOGRAFIA
Andrej Mikulasek

PRODUCCIÓ
Dh Company

VIDEO
Jordi Allepuz

FOTOGRAFIA
Foto Amposta

 

 

 

 

 

Fitxa de l’espectacle

 

DATA I LLOC D’ESTRENA
28 Agost de 2020  / Auditori de la Unió filharmònica d’Amposta

ESTAT
Disponible – En GIRA

MANAGAMENT
Joan Guijarro – Dh Company

 

AMB EL SUPORT DE

           

 

 

 

Descàrrega el dossier

ca Català
X