Dh Company

La productora

Dh Company, Productora i companyia teatral fundada per Joan Guijarro l’any 2008. Des del seu inici l’objectiu principal de la companyia ha sigut utilitzar les arts escèniques com a eina transformadora per a crear experiències emocionals on l’espectador no quedi indiferent.  S’han especialitzat en espectacles de recreació històrica i teatre musical, i la seva gran tasca a part de la recerca i creació de nous formats teatrals està basada en els espectacles d’época i d’arrel tradicional com a punt de partida, on sempre hi ha un reflexe i una comparativa amb el teatre actual.

Han treballat principalment a les dues fires més importants de la zona de l’ebre: La Festa del Renaixement de Tortosa i La Festa del mercat a la plaça d’Amposta, en aquesta última on col.laboren en dos espectacles des de l’any 2010, el Vermut dansat i altres varietés  al Casino d’Amposta i el Cabaret Ampolino a l’auditori de la Unió Filharmònica.

Compta al seu catàleg amb més de 30 espectacles, dels que formen part les 9 produccions d’Ampolino i 5 de Varietés, les cavalcades de reis d’Amposta dels cinc darrers anys, els espectacles d’animació per a les festes d’Imagina Ràdio en gira per les Terres de l’Ebre entre l’any 2010 i  2017, i les dues produccions de teatre musical amb la Banda de la Lira Ampostina, al 2017 “Cabaret” de Joe Masteroff i al 2019 “Mamma Mia!” de Catherine Johnson, entre d’altres projectes.

La Dh Company està formada per un equip jove i molt dinàmic amb gran varietat d’artistes de diferents disciplines:  actors, ballarins, xanquers, tècnics, acròbates , dissenyadors i especialistes del sector de les arts escèniques. 

Des de fa 6 anys, la seu de la companyia està al Racó de la festa, a Amposta.

Les últimes produccions son lel cabaret Sorollam i l’espectacle de carrer Lo Povador, creats i estrenats durant la pandèmia. Actualment estan produïnt l’obra Lorca Live  sobre la vida i obra de Federico Garcia Lorca i que els farà encetar una nova etapa en la producció i exhibició a escala nacional.

ANYS
PRODUCCIONS
ESPECTADORS

La Companyia

Joan Guijarro

productor - director - actor

Nascut a Sabadell (Barcelona), el 31 de gener de 1981, i establert a les Terres de l’Ebre des de l’any 1993, desenvolupa la seva carrera professional com a director, actor, guionista, i productor al capdavant de  diferents productores teatrals des de l’any 2001 iniciant el seu recorregut amb la  companyia RARS Produccions en la que va estrenar diferents obres de teatre i espectacles entre els que destaca Fins que la mort ens separi fent gira nacional entre el 2003-2006.

A l’any 2008 funda la Dh Company i comença a produïr diferents espectacles de teatre musical i recreació històrica. En l’actualitat son ja més de 40 els espectacles i animacions  dissenyats i produïts.

Actualment compagina la seva feina artística amb la direcció i gestió del Racó de la Festa conjuntament amb el dissenyador Andrej Mikulasek, un espai dedicat a l’organització integral d’esdeveniments, que a més a més compta amb un Atelier de moda, i què és seu de la companyia.

La seva passió per l’escena i pel teatre musical, l’ha portat a dirigir entre d’altres, musicals tan emblemàtics com  Cabaret o Mamma Mia! o la creació original del seu propi Cabaret L’ AMPOLINO

Andrej Mikulasek

productor - dissenyador

Nascut a Skalica (Slovakia), el 6 de Febrer de 1977, i establert a les Terres de l’Ebre des de l’any 1999, desenvolupa la seva carrera professional com a sastre i dissenyador de moda.

Dins del sector de les arts escèniques ha dissenyat i construït  vestuari per a diferents empreses i companyies, i en exclusiva per a la Dh Company des del seu inici a l’any 2008. També s’encarrega del disseny i la construcció de les escenografíes i la utilleria, al igual que les carrosses per a les cavalcades de Reis Mags de diferents ciutats de les TTEE.

És copropietari i productor de la Dh Company i de totes les seves produccions des del seu inici.

Compagina la seva feina artística a la productora amb la direcció i gestió del seu propi Atelier al Racó de la Festa, un espai dedicat a la moda nupcial.

És un fanàtic de la costura i les seves arrels, per això dedica molt de temps a la recerca e investigació de vestuari tradicional i de recreació històrica.

El nostre equip

La Dh Company està formada per: David Bo, Marc Barberà, Xuel Díaz, Fuensanta López, Anna Chiva, Jordi Galo, Joan Guijarro, Andrej Mikulasek, Lorenzo Marquina, Anna Segalà, Anna Planell, Nura Pinto, Anna Sagrera, Eduard Lacueva, Raul Lorenzo, Joel Mesa, Paula Tato l’actor i músic David Anguera i el coreógraf Marc Lapuerta entre d’altres col.laboradors habituals i companyies de Circ que participen a les nostres produccions com Circ Pistolet o Circo Los.

guió i direcció

Joan Guijarro

guió

David Bo

coreografía

Marc Lapuerta

composició musical

David Anguera

disseny de vestuari / escenografia

Andrej Mikulasek

Disseny llum i so

Xavi Latorre

assessoria laboral

Alc Assessors

producció i distribució

Dh Company

ca Català
X